Мі RZEPAK


МАКРОпідтримка МІКРОкомпонентів

Добриво WE - рідке комплексне мінеральне добриво 
 
Тип E.2.4.1 рідка суміш добрива з живильними мікроелементами 

Добриво для позакореневого підживлення при вирощуванні озимого ріпаку та інших капустяних рослин. Доповнює основне добриво NPK дуже важливими для рослин мікроелементами – сіркою і магнієм, а також 6-ма іншими мікроелементами.

MI RZEPAK є мінеральним добривом, призначеним для підживлення рослин на плантаціях з високим потенціалом врожайності, з інтенсивним внесенням добрив NPK, а також для швидкого усунення симптомів дефіциту мікроелементів. Містить багато бору – найважливішого мікроелемента для капустяних культур. Сірка, магній і молібден підвищують ефективність добрива азотом, а решта мікроелементів, що наявні в належній пропорції, корисно впливають на зростання, зимостійкість і здоров'я рослин.

Вміст поживних речовин: % вміст за масою 

1

Бор (B)

2,15%

2

Мідь (Cu)

0,7%

3

Залізо (Fe)

0,9%

4

Марганець (Mn)

1,8%

5

Молібден (Mo)

0,02%

6

Цинк (Zn)

0,7%

Містить також: магній, сірку

Розширені властивості добрива Мі Rzepak

  • унікальна гелева формула,
  • висока концентрація мікроелементів, малі дози добрива,
  • дуже хороша розчинність добрива і засвоюваність  мікроелементів,         
  • простота приготування робочої рідини. 

Строк / Фаза розвитку

Доза [л/га]

ОЗИМИЙ РІПАК

восени – в фазі 4–8 листків

0,5 – 1,5

навесні – після відновлення вегетації, початок подовження пагонів

0,5 – 1,5

фаза компактного зеленого бутона

0,5 – 1,5

перед цвітінням, фаза жовтого закритого бутона

0,5 – 1,5

ЯРОВИЙ РІПАК, ГІРЧИЦЯ

фази розетки (розташування листя)

0,5 – 1,5

фаза компактного зеленого бутона

0,5 – 1,5

перед цвітінням, фаза жовтого закритого бутона

0,5 – 1,5

Вигоди від використання мінерального добрива з 6 мікроелементами та добавкою макроелементів:

запобігає дефіциту магнію, сірки і мікроелементів, в основному в капустяних культурах,
усуває дефіцит цих мікроелементів і його наслідки,
підвищує  ефективність ґрунтового внесення добрив, особливо азотних,
підвищує  стійкість до низьких температур і нестачі води,
покращує кондицію і здоров'я  рослин,
збільшує врожайність,
підвищує вміст жиру в насінні.